New face

Positieve merkbeleving zorgt voor meer klanten én omzet!

New face

Positieve merkbeleving zorgt voor meer klanten én omzet!

Newface-merkbeleving-header

Als je een nieuw product of merk wilt lanceren, wil je dit aan de wereld laten zien. En als startende ondernemer wil je óók graag laten zien wat je in huis hebt. Wij zetten jouw bedrijf in de spotlights bij jouw klanten door een sterk merk neer te zetten. 

Wij zetten jouw bedrijf in de spotlights bij jouw klanten door een sterk merk neer te zetten.  

Stap 1

We leren je bedrijf kennen. Onze aanpak is altijd maatwerk. 

We gaan aan de slag om de kracht van je bedrijf te beschrijven en keuzes te maken welke nodig zijn om je bedrijf te laten groeien. 

  • Waar staat jouw bedrijf voor? 
  • Wat is het onderscheidend vermogen?
  • Wie zijn je klanten en wat vinden zij belangrijk?
Stap 2

We brengen de unieke eigenschappen van jouw bedrijf in kaart. 

We beschrijven de merkwaarden die jou richting geven bij elke stap die je maakt. Ze zijn het fundament waarop je je merk bouwt. Hoe ben je relevant voor je klant én onderscheid jij je van de concurrentie?

We stellen jouw merkverhaal op en adviseren je via welke marketingkanalen je dit verhaal aan je doelgroep vertelt.

Aan de slag! Van kleuren, beeldmerk tot logo en website.

De eerste twee stappen komen tot uiting in de huisstijl die aansluit bij jouw strategie. Maar we stoppen niet bij mooie plaatjes. We vinden het juist heel belangrijk dat je daadwerkelijk gevonden wordt door potentiële klanten. Daarom maken we optimaal gebruik van je website, door deze SEO-proof te maken en je social kanalen in te zetten.

Groots uitpakken? Of liever kleine stapjes vooruit?

Het kan allemaal! Elke klus is voor ons uniek en onze aanpak is altijd maatwerk. Gaan we voor groots en meeslepend? Of gaan we eerst aan de slag met quick wins? 

Groots uitpakken of liever in kleine stapjes vooruit?

Het kan allemaal! Elke klus is voor ons uniek en onze aanpak is altijd maatwerk. Daarom bekijken we graag samen met jou wat de beste oplossing voor jou is. Gaan we voor groots en meeslepend? Of gaan we eerst aan de slag met quick wins? 

Contact Contenklus