Klusportfolio

Voor welke klussen kun je Contentklus inschakelen? Daar vertellen we je graag meer over. Want we zijn trots op ons klusportfolio en op de klanten waar wij voor werken! 

Wil jij ook een plekje in deze eregalerij? 

Klus portfolio

Voor welke klussen kun je Contentklus inschakelen? Daar vertellen we je graag meer over. Want we zijn trots op ons klusportfolio en op de klanten waar wij voor werken! 

Wil jij ook een plekje in deze eregalerij? 

Bekijk onze klussen:

Bedrijfsnaam, logo en beeldtaal

New face: Buro Nabij

Buro Nabij is een kersvers bedrijf, wat zich richt op jeugdhulpverlening. Het bedrijf is weliswaar nieuw, maar bouwt op de jarenlange ervaring van de eigenaresse. De stap naar ondernemerschap was gezet, nu nog de juiste naam en beeldtaal om ermee naar buiten te treden. En dáár was Contentklus om hierbij te helpen! 

Buro Nabij

Merkidentiteit

Facelift: Meyco Baby / New face: Meyco Home

Meyco Baby en Meyco Home neerzetten als twee aparte merken met een sterke, herkenbare persoonlijkheid. Dát was de opdracht die Meyco (toen nog) neerlegde bij Contentklus. We werkten aan het concept, inhoud én vorm om de twee brands een eigen gezicht te geven, waarmee ze zich kunnen onderscheiden van de concurrentie.

Inspiratiemagazine: van concept tot uitvoering

Happy face: Meyco Baby

Whoehoe! Dít is pas echt leuk om te delen: het eerste inspiratiemagazine van Meyco Baby “&CO” is er! En wat zijn we trots op het resultaat. Het is één van de leukste klussen om aan te werken, omdat het resultaat zo lekker tastbaar is zodra de dozen van de drukker binnenkomen :-). Er gaat wel heel wat aan vooraf…

E-learning + e-book voor e-mailmarketeers

New face: Funnelboost

Deze e-learning is voor iedereen die wil starten met e-mailmarketing. Contentklus ontwikkelde, samen met Funnelboost, 7 inhoudelijke lessen en video’s, te bekijken via een online leeromgeving. Daarnaast creëerden we een 120 pagina’s tellend e-book, inclusief de ultieme e-mailmarketing spiekbrief.

Redactie partijprogramma, website update

Facelift: Jong Maashorst

Het verkiezingsprogramma van Jong Maashorst met alle standpunten voor de verkiezingen van november 2021 een inhoudelijk stuk, maar bevatte nog veel jargon. Aan Contentklus de taak om de tekst leesbaar en toegankelijk te maken. Daarnaast was de nieuwe huisstijl van de partij nog niet doorvertaald op de website. Wij gaven de website een complete facelift!

Hoe bereik je Generatie Z?

New Face: Campus Uden

Contentklus dook in de wereld van Generatie Z. Letterlijk en figuurlijk, want we bedachten sámen met de jongeren hoe we andere jongeren kunnen bereiken. 

Vindbaarheid & Copywriting

Happy Face: Liv Conceptstore

Voor deze fantastische bohemien lifestyle store met fairtrade producten uit Marokko biedt Contentklus ondersteuning op allerlei (online) marketing gebied. 

Liv Conceptstore

Webdesign, SEO, copy, signing en losse klussen

New face: Fema | Kozijnen Deuren

Fema Kozijnen | Deuren lanceert haar nieuwe gezicht, waarbij wij de nieuwe website mochten maken. Daarvoor hebben we teksten geschreven, social media profielen aangemaakt en een Google Mijn Bedrijf pagina aangemaakt. Ook voor de fysieke vindbaarheid zijn we aan de slag gegaan in de vorm van briefpapier, visitekaartjes en signing op het bedrijfspand.

Fema Deuren Kozijnen

O.a. deze klanten boeken meer succes met hun content:

No worries. Be content.

Wij zetten jouw bedrijf in de spotlight bij je klanten. Wil je professionele ondersteuning, een nieuw concept of lancering? We're your girls!
We zijn pas content als jij dat bent!
Renee Kampers en Ilse Peene
Ilse Peene en Renée Kampers
Contentklussers

Wil jij je contentklus uitbesteden?